SC2020 på FDFs Midtvejsdebat

Vi var tilstede på FDFs midvejsdebat. Midtvejsdebatten er en begivenhed der sker i året mellem to landsmøder. Det er en chance for at ansatte, bestyrelse og ledere fra hele landet, kan mødes og diskutere de aktuelle ting som måtte røre sig i FDF land.

Seniorcity udvalget var på plads i udvalgsbazaren for at kunne få lov til at snakke med nogle af alle de ledere der var mødt op, om netop deres deltagelse på Seniorcity og hvorfor deres deltagelse er så vigtig. På Seniorcity er det nemlig vigtigt at alle deltagere er tilknyttet en holdleder, som er over 18. Derfor har vi fokus på at der er attraktive tilbud for ledere også.

Vi har arbejdet med fokus på at ledere ikke føler sig glemt eller som et service organ når de deltager på en lejr tiltænkt seniorer. Så vi var på midtvejsdebatten for at få input til hvordan vi får lederne til at blive inkluderet i lejren som deltagere.

Ud over lederne, så har vi været i dialog med Hovedbestyrelsen om deres deltagelse på lejren, og hilst på den nye landslejrchef Simon. Det sidste var vigtigt da begge udvalg ved hvilken opgave og forpligtelse de har over for netop senior gruppen i FDF. Så vi ser frem til et fantastisk samarbejde med Landslejr Udvalget.