Her finder du alt det der er værd at tage med på Seniorcity 2020.

Forbundsskjorte

Præcis som til møderne har vi selvfølgelig vores FDF skjorter på. På lejr kan det ofte være behjælpeligt med en kuglepind og lidt papir. Med skjortens praktiske lommer er der plads til både March og lejrDen lille Blå og “det der” man ikke lige gider at finde en skraldespand for at smide ud.

Skiftetøj

Strømperunderbuksert-shirtbluse og bukser. Det er vigtigt at man minimum har tøj nok med, så man kan skifte fra inderst til yderst, hvis man f.eks. falder i vandet. Samtidig er det ikke nødvendigt at have et komplet sæt tøj til hver dag. Man når hverken i bad eller skifter tøj hver dag. Vi anbefaler også, at tage et par poser med til sit snavsetøj.

Regntøj

Regnjakke og regnbukser skal ALTID med. Uanset hvor god vejr-udsigten er. Vores erfaring siger at man sagtens kan gennemføre en lejr i regnvejr, bare regntøjet er vandtæt. Hvis deltageren ikke har ordenligt regntøj med, kan det være altødelæggende for lejroplevelsen.

Fodtøj

Det er vigtigt at have ordentligt fodtøj med. Der er mulighed for at komme på tur, og det indebærer at man skal gå et stykke vej. Derfor er det vigtigt at deltageren har fodtøj med til at gå i. Ligeledes er det også vigtigt at have vandtæt fodtøj med, så som gummistøvler.

Toilettasken

Tandbørste og tandpasta er altid dejligt at have med på lejr. Da vi skal være afsted i mange dage, vil det også være godt med et håndklæde og lidt shampoo. Der er nogle der synes det er rart med en børste, andre kan godt lide deodorant.

Sovegrej

Da alle deltagere skal sove i telt, skal soveposen have en komfort-temperatur der er lavere end den gennemsnitlige natlige temperatur. En lagenposefleecetæppe eller et sæt ski undertøj er den billige vej til en varmere sovepose. Da alle sover udendørs skal man huske liggeunderlag. Nogle kan godt lide at have en hovedpude med.

Teltlejr

En dolk er altid god at have lige ved hånden når vi bygger lejr eller laver mad. Man kan sammensætte sit spisegrej på forskellige måder, en mug kan eksempel bruges til mange ting. Men en form for knivgaffelskekop og tallerken bør altid være med sammen med et viskestykke.

Elektronisk udstyr

iPods, iPads, computere m.m. hører ikke til på en Seniorcity. Det kan let gå i stykker og passer dårligt ind i vores aktiviteter. Lad det endelig blive hjemme.

Mobiltelefoner

Deltagerne skal medbringe mobiltelefoner på lejr.

Her bruger vi telefonen som et værktøj til at kontakte deltagerne og i forbindelse med aktiviteter. Dog medbringes telefonerne på eget ansvar, her kan man eventuelt købe et vandtæt telefon hylster.