Her finder du alt den information du behøver, som medarbejder.


Pakkeliste

Som medarbejder er det en god ide at tjekke den pakkeliste som også er tilgængelig for alle deltagere.

Som med deltagerne er det vigtigt at medarbejderen medbringer sin mobiltelefon, da dette er vores primære måde at få fat i jer på.

Som medarbejder kan der være specielle krav til din pakkeliste. Dette vil du skulle koordinere med din område koordinator eller udvalget.

Ansvar

Som medarbejder har du det fulde ansvar over for de aktiviteter du står for at afvikle.

Det er også din opgave som medarbejder at have sat dig ind i alle de fælles ting som foregår på lejren for alle deltagere, og sørge for at du overholder de tidspunkter der er i programmet.

Det er dit ansvar som medarbejder at overholde de sikkerhedskrav der måtte være i forbindelse med din aktivitet, er du i tvivl så kontakt din område koordinator eller udvalget.

Rollemodeller

Som medarbejder er du med til at skabe den gode karma og stemning på lejren. Derfor er du en af vores vigtigste ambassadører over for de unge i forhold til god opførsel.

Vi forventer ikke du skal være en bussemand på lejren, da vi mener at i som medarbejdere skal være med til at skabe de gode oplevelser og opbygge troværdighed i forbindelse med jeres aktiviteter. Derfor opfordre vi til, at i med dialog og oplevelser kan hjælpe os til at give deltagerne et ståsted at møde hinanden fra.


Tilmelding

Som medarbejder skal du tilmelde dig via samme link som alle andre. Her skal du så angive at du tilmeldes som medarbejder.

Som medarbejder deltager du ikke som representant fra en kreds, men for forbundet – lige som på kurser.

OBS! Som medarbejder skal du ikke betale for at deltage, da vi sætte stor pris på det arbejde i giver deltagerne.

Kontakt din koordinator eller udvalget for rabatkode til tilmelding.

Fællesskab

Som medarbejder forventer vi at du deltager i de fælles aktiviteter du ikke selv står for, på lige fod som alle andre på lejren.

Som medarbejder tilbydes du dog kost og logi, samt et område hvor der kan koordineres i forhold til jeres aktiviteter.

Det er påkrævet at alle medarbejdere deltager i det daglige medarbejdermøde, som ligger alle dage fra kl. 19 til kl. 20, d.v.s. efter aftensmad.

Du værdsættes!

Seniorcity 2020 kunne ikke afvikles uden dig, derfor syntes vi det er meget vigtigt at du som medarbejder bliver ordenligt værdsat, og derfor ønsker vi at give dig den bedste oplevelse på lejr.

Derfor vil du som medarbejder deltage gratis. Kost og logi er inkluderet, og som gave vil du få både t-shirt og mærke for lejren.

Kontakt din område koordinator eller udvalget for rabatkode til tilmelding.Du kan læse meget mere på vores FAQ side!

Opdateres løbende!