Her finder du alt den info der er værd at vide for dig, som deltager!


Hvad er Seniorcity 2020?

Seniorcity er et sommerlejr tilbud for dig der er senior i FDF. Du kan deltage på SC2020 hvis du i sommeren 2020, er mellem 15 og 19 år.

SC2020 vil være en sommerlejr, hvor fællesskab, oplevelser og relationer er i fokus. Derfor vil du som deltager, få en masse fede oplevelser og nye venner med hjem, når lejren er slut.

Hvorfor skal jeg deltage?

SC2020 bliver sommerens fedeste tilbud til dig som er senior i FDF. Du vil deltage på en lejr, som der forbeholdt seniorer.

Der vil være daglige aktiviteter der ligger i toppen af listen for oplevelser. Der vil være mulighed for at deltage i det største fællesskab FDF kan tilbyde. Du vil kunne møde nye og gamle venner fra hele landet.

Pakkeliste

Som deltager er det en god ide at tjekke den pakkeliste som også er tilgængelig for alle.

Mobiltelefoner

Deltagerne skal medbringe mobiltelefoner på lejr.

Her bruger vi telefonen som et værktøj til at kontakte deltagerne og i forbindelse med aktiviteter. Dog medbringes telefonerne på eget ansvar, her kan man eventuelt købe et vandtæt telefon hylster.


Hvor skal jeg bo?

Som deltager skal du bo i jeres kreds bo område. Dette vil koordineres af jeres holdleder.

Med hvem?

Som udgangspunkt deltager du med din kreds. Dog er der tilfælde hvor man kan deltage med en anden kreds, så frem dette er aftalt med denne.

Aktiviteter

På SC2020, er det dig selv der vælge hvilke aktiviteter du vil lave. Der vil hver dag blive udbudt en lang række moduler eller oplevelser, som du som deltager så tilmelder dig.

Du vælger derfor helt selv hvordan dit program bliver, i løbet af ugen. Der er dog indsat fælles aktiviteter i programmet som vi ønsker at du overholder og deltager i.

Du værdsættes!

Som deltager på SC2020 værdsættes du over alt andet. Uden dig ville dette arrangement ikke blive til noget. Derfor forsikre vi dig, at alle aktiviteter og medarbejdere er med til at bidrage ind i det store fællesskab og skabe god karma.

Du er dog lige så vigtig en brik i at vi får spredt den gode karma, og giver alle et ståsted at opleve lejren fra.Du kan læse meget mere på vores FAQ side!

Opdateres løbende!