Her finder du alt den information du behøver, som holdleder.


Pakkeliste

Som holdleder er det en god ide at tjekke den pakkeliste som også er tilgængelig for alle deltagere.

Som med deltagerne er det vigtigt at holdlederen medbringer sin mobiltelefon, da dette er vores primære måde at få fat i jer på.

Ansvar

Som holdleder har du det fulde ansvar over for de deltagere i har med fra jeres kreds.

Det er også din opgave som holdleder at have sat dig ind i alle de fælles ting som foregår på lejren for alle deltagere, og sørge for at i overholder de tidspunkter der er i programmet.

Rollemodeller

Som holdleder er du med til at skabe den gode karma og stemning på lejren. Derfor er du en af vores vigtigste ambassadører over for de unge i forhold til god opførsel.

Vi forventer ikke du skal være en bussemand på lejren, da vi mener at i som holdledere skal være med til at skabe de gode oplevelser. Derfor opfordre vi til, at i med dialog og oplevelser kan hjælpe os til at give deltagerne et ståsted at møde hinanden fra.


Tilmelding

Som holdleder skal du tilmelde dig via samme link som alle andre. Her skal du så angive at du tilmeldes som holdleder.

Du vil automatisk tilmeldes som holdleder for den kreds du er tilknyttet til via Carla. Hvis dette ikke er tilfældet, og du tilmeldes som holdleder for en anden kreds, skal du vælge dette.

Aktiviteter

Som holdleder deltager du på samme niveau som de andre deltagere. Du kan derfor vælge at deltage i alle de samme aktivitets tilbud som dem.

Vi tilbyder dog specielle aktiviteter for holdledere, for at give noget mere dybde og en ekstra grund til at deltage som holdleder.

Du værdsættes!

Da vi ved det ikke altid er den fedeste tjans at være holdleder på lejre som vores, er vi ekstra opmærksomme på dig som holdleder. Derfor vil der være specielle tilbud til dig, i forhold til aktivitets udbud.

Der vil være mulighed for at udvikle dig som FDFer og Leder, igennem aktiviteter og dialog med andre voksne, så derfor mener vi det er en kæmpe fordel at være holdleder på netop seniorcity!Du kan læse meget mere på vores FAQ side!

Opdateres Løbende…